Onze Standaarden


Vindbaar

Bereik uw doelgroep overal via Google

Veilig

Houd data veilig dankzij encryptie

Uniek

Uw wensen vertaald in een uniek design

Resultaatgericht

Zorgt voor meer klanten en conversie

Een unieke High-End website

Een website is het online visitekaartje is van uw bedrijf. Het biedt een mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van contact, die (potentiële) klanten in staat stelt zich een beeld over uw bedrijf te vormen. Wij zorgen dat de eerste indruk van uw bedrijf meteen goed is bij uw bezoekers.

Maakt een sterke eerste indruk

Werkt natuurlijk op alle schermen

Gericht op resultaat en conversie

Wat kunt u verwachten?

Geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes. Wij werken transparant met een duidelijk plan. En het allerbelangrijkste: een geoptimaliseerde website, afgestemd op uw wensen en doelen. Aan ons de taak om dat doel door middel van webdesign te onderstrepen.

Bekijk Portfolio

Onze werkwijze

In deze vijf stappen werken wij met u aan een succesvol project.
U heeft het gehele traject persoonlijk contact met één persoon die de juiste ondersteuning biedt tijdens alle stappen.

Nadat u een offerte-aanvraag heeft ingediend bellen of mailen we voor een oriënterend gesprek waar alle wensen, doelstellingen, functionaliteiten en budgetten in kaart worden gebracht. Aan de hand van die informatie maken we een passende offerte.

Is de offerte akkoord of wilt u meer informatie? Dan komen we graag persoonlijk op locatie langs voor een gesprek. Natuurlijk kan dit ook voor-af wanneer dit gewenst is. We maken kennis en bespreken de volledige aanpak op basis van eerdere informatie met u.

Op basis van het gesprek maken we een compleet plan van aanpak om uw wensen te vertalen in design. U krijgt naar wens een of meerdere concepten van ons die we na goedkeuring gaan uitwerken.

Op basis van uw wensen wordt een supersnelle, zoekmachine- en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld volgens de laatste standaarden uit onze industrie en gevuld met uw content die natuurlijk ook door ons naar wens kan worden gemaakt.

Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd komen we terug voor een gesprek over het eindresultaat, eventuele aanpassingen en een vervolg zoals onderhoud en marketing. Samen gaan we voor resultaat!

Onze werkwijze

In deze zes stappen werken wij met u aan een succesvol project.
U heeft het gehele traject persoonlijk contact met één persoon die de juiste ondersteuning biedt tijdens alle stappen.

Nadat u een offerte-aanvraag heeft ingediend bellen we voor een oriënterend gesprek waar alle wensen, doelstellingen en functionaliteiten en budgetten in kaart worden gebracht. Aan de hand van die informatie maken we een passende offerte.

Is de offerte akkoord? Dan komen we graag persoonlijk op locatie langs voor een gesprek. Natuurlijk kan dit ook voor-af wanneer dit gewenst is. We maken kennis en bespreken de volledige aanpak op basis van eerdere informatie met u.

Op basis van de analyse stellen we een compleet plan van aanpak op die naar wens ook weer met u kan worden besproken. Hier staan alle deadlines, middelen, kanalen en doelstellingen overzichtelijk in verwerkt tot een compleet plan.

Met het plan van aanpak gaan we aan de slag! We voeren alle werkzaamheden nauwkeurig, snel en professioneel uit zodat u niet alleen waar voor uw geld krijgt, maar ook snel resultaat ziet volgens de deadlines.

Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd of lopend zijn komen we terug voor een gesprek over de voortgang, resultaten tot nu toe, eventuele aanpassingen en nieuwe doelstellingen. Samen gaan we voor resultaat!

Unieke high-end website laten bouwen?

Dat doen we graag voor u!  Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met op om een afspraak in te plannen.