Wishlist: 0 items

No products were added to the wishlist!

06-30963028
09:00- 19:00

Trackify.nl

Vroom Online Solutions mocht samen met Promobuffels de volledige webshop en marketingstrategie voor Trackify.nl ontwikkelen. De samenwerking met Promobuffels loopt inmiddels enkele maanden en zorgt er voor dat we naast websites, webshops en Google campagnes ook het volledige social-media onderhoud kunnen aanbieden voor al onze klanten.

De webshop van Trackify heeft een strak en product-centered uiterlijk en alles wat je van een webshop mag verwachten; responsive, adaptive, makkelijk in gebruik, productgericht, nieuwsbrief-integratie en veel betaalmogelijkheden voor binnen- en buitenland.

Met Trackify hebben we inmiddels een brede samenwerking, van 24/7 webshop ondersteuning tot en met het bedenken van creatieve marketing ideeën en het onderhouden en optimaliseren van de SEO en SEA.

Zo is de kleur blauw uit het logo is optimaal gebruikt om de webshop een strak en modern uiterlijk te geven. De knoppen op de website nodigen de bezoeker uit om de producten verder te bekijken en direct online te bestellen. Ook zoekmachine optimalisatie (SEO) ontbreekt niet in het vermarkten van hun brand.

Het bedrijf achter Trackify was erg tevreden met de opgeleverde webshop waardoor ook de toekomstige webshops zijn toevertrouwd aan Vroom Online Solutions en Promobuffels.