PMU by Elke

PMU by Elke is een salon in Permanente Make-up in de regio Hardenberg. Elke wilde graag een eigen unieke uitstraling zowel online als offline om er uit te springen binnen het groeide aanbod van salons en hier voor zijn we aan de slag gegaan met een huisstijl, website onwerp, logo en drukwerk. De warme gouden tinten en chique uitstraling komen in alle aspecten en in de salon terug voor een mooi geheel.

Onze focus voor de website lag op een helder ontwerp en overzichtelijke inhoud, zodat klanten snel de juiste informatie kunnen verkrijgen en eenvoudig contact kunnen opnemen. De website biedt een intuïtieve gebruikerservaring, waardoor Elke zich online op een professionele en toegankelijke manier presenteert en klanten meteen vertrouwen krijgen in haar diensten.

Naast de visitekaartjes en flyers hebben we ook drukwerk ontworpen voor verschillende behandelingen zodat klanten een overzichtelijk naslagwerk kunnen meekrijgen met belangrijke punten om rekening mee te houden en te weten wat ze kunnen verwachten na een behandeling.

OpdrachtgeverPMU by ElkeDienstenWebdesignJaar2024Linkwww.pmubyelke.nl