NL Glas & Montage

NL Glas & Montage staat klaar voor al uw glas- en kozijnwensen! Of het nu gaat om het plaatsen van HR++ isolatie glas in uw woning om hem nog duurzamer te maken, het plaatsten van een nieuwe douchewand of een mooie glasplaat achter uw keuken langs; ze doen het allemaal en helpen u graag!

Om dit nieuwe bedrijf boven de lokale concurrentie uit te laten steken was een moderne, snelle en mooie website een vereiste. Hier voor zijn we persoonlijk langs gegaan en hebben we samen een plan gemaakt die aansluit bij de wensen van Nick. Tijdens het bouwen zijn er meerdere contactmomenten geweest waarbij de website samen werd doorlopen en direct de puntjes op de ‘i’ werden gezet om volledig te voldoen aan de wensen van het bedrijf.

Een duidelijk overzicht van diensten en mogelijkheden zorgt voor duidelijkheid voor de klant en goede posities in Google. Daarbij zijn op meerdere locaties contactgegevens ingebouwd zodat de bezoeker op elk moment contact kan opnemen voor het maken van een afspraak. Hiermee wordt de conversie (en daarmee het aantal aanvragen) verhoogd.

Het Resultaat

  • Opvallende huisstijl
  • Custom design naar wens
  • Goed vindbaar in Google op veel zoektermen
  • Herkenbare huisstijl en goede contactopties