Huizing Veranda’s

Met Huizing Veranda’s geniet je het hele jaar door van het buitenleven gevoel! Zoek je een veranda van hoogwaardige kwaliteit of ben je op zoek naar een overkapping met glasschuifwand? Bij Huizing Veranda’s bent je verzekerd van een op maat gemaakte tuinkamer die aan de hoogste eisen voldoet. Dit moest de nieuwe website dan ook meteen uitstralen.

Om dit nieuwe bedrijf boven de lokale concurrentie uit te laten steken was een moderne, snelle en mooie website een vereiste. Geen saaie catalogus met producten, maar veel afbeeldingen die de beleving van een overkapping of veranda perfect laten zien. Zo ziet de klant meteen dat alles mogelijk is.

Een strak overzicht van diensten en mogelijkheden zorgt voor duidelijkheid voor de klant en goede posities in Google. Daarbij zijn op meerdere locaties contactgegevens ingebouwd zodat de bezoeker op elk moment contact kan opnemen voor het maken van een afspraak. Hiermee wordt de conversie (en daarmee het aantal aanvragen) verhoogd.

De teksten hebben we in samenwerking met Huizing Veranda’s door onze vaste tekstschrijver laten maken. Zo is er over ieder woord nagedacht en leest de klant direct de voordelen.

Het Resultaat

  • Eigen opvallende huisstijl
  • Custom design naar wens
  • Goed vindbaar in Google op veel zoektermen
  • Sterke teksten en goede contactopties