Hotspots in France

Hotspots in France is een reisbureau speciaal voor visvakanties naar Frankrijk. Al ruim 20 jaar zijn ze specialist in het aanbieden van schitterende, met zorg geselecteerde betaalwateren voor alle tarieven. Van grote meren tot intieme kleine watertjes met of zonder slaapplaats, hier is alles te vinden.

Voor Hotspots in France bouwden we een complete meertalige website ter vanvanging van de oude website die niet responsive was en draaide op sterk verouderde software die lastig was bij te houden. Met deze overstap is de website visueel veel aantekkelijker geworden, zijn de reizen eenvoudig te filteren door een custom filtersysteem obv bijvoorbeeld type water of voorzieningen en zijn alle bestemmingen op de kaart weergegeven om direct een idee te hebben van ligging en reisafstand.

Daarnaast is er een overzichtelijke fotogallerij ingebouwd, zijn alle highlights van de wateren zoals topgewicht, oppervlakte etc. goed weergegeven en is er een duidelijk overzicht van tarieven, reglementen en faciliteiten in zowel het Nederlands als Duits gemaakt om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

OpdrachtgeverHotspots in FranceDienstenWebdesignJaar2022Linkwww.hotspotsinfrance.com