Wishlist: 0 items

No products were added to the wishlist!

06-30963028
09:00- 19:00

Vertrouwd Onderhoud Zorgeloos online ondernemen door onze 24/7 service met of zonder contract. Wij staan altijd klaar voor onze klanten en denken graag mee over updates en veranderingen.

OSV6DU1

Zorgeloos je website of webshop laten beheren? Wij regelen het!

Vroom Online Solutions is ervaren  in het onderhouden en beveiligen van elke website en webshop. Door wekelijks een volledige check-up te doen ben je er van verzekerd dat je altijd up-to-date bent en geen risico’s loopt op problemen.

Vooral in de huidige tijd waar hacks vaker voorkomen en technische problemen in een klein hoekje zitten, is het belangrijk om alle achterliggende zaken van een website of webshop in orde te hebben. Wij zijn hier 24/7 voor te bereiken en berekenen alleen kosten van het werk zelf. Geen dure contracten meer nodig!

Laat je een website of webshop door ons maken? Dan is deze service de eerste periode zelfs gratis en zorgen we ook op lange termijn dat je zorgeloos online kan ondernemen.

OSV6DU1

Zorgeloos je website of webshop laten beheren? Wij regelen het!

Vroom Online Solutions is ervaren  in het onderhouden en beveiligen van elke website en webshop. Door wekelijks een volledige check-up te doen ben je er van verzekerd dat je altijd up-to-date bent en geen risico’s loopt op problemen.

 

 

Wat Kunt U Verwachten Van Ons? Sinds 2013 werken we elke dag keihard en met veel plezier om ondernemers te helpen met unieke campagnes en betere vindbaarheid. Met ruim 100 vaste klanten en duizenden gemaakte advertenties hebben we inmiddels een enorme berg ervaring waar jij van kan profiteren. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8 als beoordeling en daar zijn we trots op!

Updates Om de beveiliging en kwaliteit van een website of webshop optimaal te houden is het belangrijk om zeer regelmatig alle updates uit te voeren. Door dit aan ons uit te besteden ben je zeker van een goedwerkende website en is de beveiliging altijd up-to-date om veilig online te ondernemen. Zeker in deze tijd geen overbodige luxe!

Informatie Aanvragen

Aanpassingen Wanneer een website of webshop door ons wordt gebouwd zorgen we er voor dat deze regelmatig wordt aangepast met nieuwe blogs, informatie of uiterlijke kenmerken zodat bezoekers blijven terugkomen en telkens worden verrast. Uiteraard gebeurd dit altijd in overleg en is alles mogelijk.

Informatie Aanvragen

Beveiliging Naast regelmatige updates is beveiliging an sich een belangrijk onderwerp. Met diverse plugins, technieken en certificaten zorgen we er voor dat er geen kwaadwillenden bij klantgegevens of andere data kunnen en elke website en webshop voldoet aan de wettelijke eisen met bijvoorbeeld een SSL certificaat.

Informatie Aanvragen

24/7 service Hoe vaak bezoek je een website en krijg je de grootste conversiekiller te zien: '404 not found'. Bij ons zal dit niet voorkomen omdat we 24/7 bereikbaar zijn om problemen op te lossen en er voor te zorgen dat klanten altijd een optimale ervaring hebben op een website of webshop. Waar vind je dit tegenwoordig nog?

Informatie Aanvragen

Dit Vonden Eerdere Klanten

Wesley is 24/7 bereikbaar om aanpassingen te maken in de webshop en zorgt ook dat al het onderhoud wordt gedaan. We zijn erg blij met deze topservice!

Martin Post - Originals Boilies

Alle Voordelen Op een Rij

Zoals je kan lezen kunnen wij alle websites en websites compleet onderhouden zodat jij zorgeloos online kan ondernemen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat voor een scherp tarief.

  • Wekelijkse updates
  • Gratis back-up service
  • 24/7 bereikbaar voor klanten
  • Geen vaste contracten maar afrekenen per uur
  • Geen lange wachttijden, wij lossen problemen meteen op

Ook zorgeloos online ondernemen?

Neem dan contact op voor onze onderhoudservice!